Delar vidare ett recept som verkligen är både enkelt och supergott. Receptidén har jag faktiskt fått från Magdalena Graafs blogg och såhär blev den tillagad i mitt kök
Vår lördagsmiddag denna vecka blev en pastasås med gorgonzolaost. Rör ihop såsen med pastan. Pasta med oxfilé i gräddig gorgonzolasås4 port500 g pasta (penne, skruvar eller liknande)300 g oxfilé3 msk smör3 dl grädde2 dl vatten½ tärning mörk oxbuljong"en skvätt" soja1 pkt gorgonzolaostnågra matskedar riven parmesanost1 gul lök1 kvist färsk timjansalt och svartpepparSkala och finhacka löken. 500 g pasta (penne, skruvar eller liknande)
Det här är en snabb men ändå vardagslyxig pastasås med kycklingfilé och pikant ädelost. Ädelostkycklingen serverar förslagsvis med pasta, ris eller något annat gryn
Det här såsen fungerar lika bra som en pastasås eller som en kycklinggryta till ris. Det är upp till dig själv vad du vill servera till den, jag hade själv pasta till den dag jag lagade den och toppade allt med lite färskriven parmesan