Gris

  • 6 Recept

Heta, kladdiga fredagsribs till folket!

Bilderna i bilden är tagna av. Lieselotte van der Meijs. Fredagsfeeling, whoop whoop. Jag är supersugen på ribs, och om jag hinner funderar jag på att svänga ihop några till ikväll
Världens godaste ribs, revben

Världens godaste ribs, revben

Blanda ihop alla ingredienser förutom köttet. Har du tid kan du ha marinaden att stå i 4-10 timmar. Skär köttet i hanterliga bitar, 3-4 ben
Honungsgrillerade revben

Honungsgrillerade revben

Honungsgrillerade revben4 portioner 1200 g tunna spjäll3 msk flytande honung3 msk senap1msk soya1 tsk salt2 krm svart peppar Gör så härGrillera i 200 grader i mitten av ugnen ca 20 minuter på bensidanoch ytterligare ca 30 minuter på andra sidan  Visst kan man grilla vintertid men grillens högsäsongen är ju sommaren
Helstekt fläskfilé med sting

Helstekt fläskfilé med sting

Finputsa fläskfilén och skär den i två lika stora delar. Rör ihop soja, rapsolja, sambal oelek och kött- och grillkrydda samt pressa i vitlöksklyftan
Långkokta revben med vitlöksbroccoli

Långkokta revben med vitlöksbroccoli

Det här receptet är med i senaste numret av ICA. s kundtidning Buffé. Mycket gott, men vi vill gärna ha lite extra sting med chili och vitlök
Fläskfilé i grönpepparsås

Fläskfilé i grönpepparsås

Igår var jag gräsänka eftersom Johan fotade bröllop hela dagen. Passade på att hälsa på hos mina föräldrar och lagade mat med tillsammans med mamma