Sallad idag igen, men en mycket härlig sådan med lite annorlunda smaker med granatäpple & apelsin. Lyckan är total, kan inte fatta hur sallad kan vara så gott
Häll över salladen. 1. Kärna ur granatäpple. Skölj spenaten. Skär fikon i fyra delar. Lägg spenaten i botten och fördela prosciutto, granatäpple, fikon och getost över
Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet med svarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Grönsakssallad. Grönsakssallad. Skölj salladen och lägg upp på ett fat. Lägg quinoablandningen över salladen och toppa med de rostade grönsakerna, avokadobitar, smulad fetaost, granatäppelkärnor och hackad persilja
På tallriken pågår romantik, ska ni veta. En massa saker jag gillar får träffas, säga hej, lära känna varandra, umgås, börja hångla, get down to buisness och vips
Klicka på den så får du röror, sallader och annat som passar till grillat. Ett nytt och mycket gott tillbehör är denna ljumma sallad med smak av kanel, kardemumma, ingefära och koriander
Servera på en bädd av ruccolasallad och ringa över lite balsamico crème, klart. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetor med chèvre och valnötter
2 personer 4 färska rödbetor med skalstrimlad sallad1 morotnågra cocktailtomaterhonungchevréost i rulle1 näve wahlnötter1-2 skivor grovt bröd alt surdegsbrödSkala rödbetorna och skär dem i små klyftorKoka rödbetorna i lättsaltat vatten tills de blivit al dente i ca 10 minuterlägg upp strimlad sallad på tallrikar med grovriven morot (rev med potatisskalaren) samt tomater i klyftorstek brödskivorna i smör på båda sidor så de blir lätt krispigagratinera brödet med skivad getost i ugnen tills osten smältr lite lätt
En nyttig libanesisk sallad med fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. 6 portioner Libanesisk sallad. 6 portioner Libanesisk sallad