Ingredienser Portioner. 4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar. 5 st morot 5 st champinjoner Ett par persiljestjälkar 1 st kvist timjan 5 dl fiskfond 3 dl vitt vin, torrt 3 dl vispgrädde 50 g smör salt vitpeppar, nymalen Citron, några stänk. 5 dl fiskfond
Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås. 5 gurka, skivadMixa eller finhacka fisken till en färs. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida
Falsk carbonara med scampi. Det är några minuter från midnatt och snart är det tisdag. Efter jobbet åkte jag upp till sjukhuset och hälsade på pappa och sedan direkt på valpkurs