Underbar, smakrik, mättande veganrätt med inflamationsdämpande kryddor. Det som är unikt med recepten i just den här boken är bland annat att huvudrätterna i många fall är vegetariska eller veganska med tips om hur man lägger till eller byter ut om man vill ha kött och kyckling oftare
Det är alltid lika spännande när man lagar mat efter ett nytt ett recept. Ibland blir det bättre än vad jag tror och ibland blir det inte riktigt så bra som jag trodde att det skulle bli
Det är en helt vegansk variant av mina fantastiska gräddstuvade vegetariska köttbullar. Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Veganska gräddstuvade ”köttbullar” 3-4 portioner. 1 msk vegansk svartvinbärsgele (med pektin ist. Vegetariska spanska köttbullar Veganska gräddstuvade ”köttbullar” 3-4 portioner. 1 msk vegansk svartvinbärsgele (med pektin ist
Den här degen räcker till 50 lussebullar. Jag bakade dem till olika former utan fyllning, men vill du ha sötare bullar går det bra att forma degen till snurrade bullar med riven mandelmassa i
– Våfflor med veganskagen. Nu så här efter påsken är jag ganska trött på tung mat och sötsaker. Istället är jag sugen på friska rätter som för tankarna till våren och sommaren
Jag använde creme fraiche till det här receptet för att det ger en sån härligt fyllig krämighet, men det går också bra att använda endast kokosmjölk som ett veganskt alernativ