Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Oj mums, min sommarfavorit is born. Asia style majs (2 st) 2 st majskolvar 30 gram smör ½ chili, hackad 2 klyftor vitlök, hackad saften av en halv citron/lime en näve färsk koriander salt Skala och skölj majsen, lägg i en kastrull och koka i ca 10min Smält smöret i en kastrull tillsammans med vitlöken och chilin Blanda i resten av ingredienserna Salta majskolvarna lätt, pensla kolvarna med smöret 2 st
Igår kväll hade jag min kompis Petra och hennes barn på besök. Petra ska öppna en ekologiskt hudvårds salong och hade massor av kataloger osv som hon och jag kollade på
Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg. Salta och goda. Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta
Det började med att en av mina läsare bad mig leka ihop en sund fläskpannkaka men det hände faktiskt inte mycket mer förrän idag när jag var ute på min morgon PW då jag helt plötsligt blev sugen på en fläskpannkaka men jag måste erkänna att jag inte kommer ihåg förra gången jag lagade en eller om jag ens har lagat en i mitt liv
Forma ovaler av löjrommen, crème fraichen och rödlökshacket och lägg på en tallrik. Rör ihop vetemjöl, bakpulver och salt för att sedan röra samman det med vattnet
Nu behövde vi inte handla hem ingredienserna denna gången, det var ju som sagt kylskåpsrensning så allt som hamnade i grytan fanns redan hemma och några av dom behövde verkligen tas om hand
Skiva först löken och bryn i grytan tillsammans med oljan. Rensa och hacka under tiden paprikorna och lägg i dem också - upprepa samma procedur med tomaterna