Lamm är underskattad mat och jag lagar det själv för sällan inser jag. I dag när jag hittade fina lammstekar i affären och jag ändå är hemma i dag så passar jag på med en slow cook variant i lergrytan och det doftar helt sagolikt här hemma av vitlök och timjan
Och för dig som annars inte är något fan av lamm så utmanar jag dig att testa det här – lammsmaken blir inte så framträdande och gifter sig väl med kryddorna
Isak fick särskild utmärkelse för säsongens träningsdeltagande (varit på flest träningar), sitt sätt all alltid vara en bra kompis, sitt tålamod att altid lyssna på tränare och ledare och sin vilja och engagemang
Här kommer ett enklare lättlagat alternativ till lammstek så här på påsken , allt i samma form. Lammkotletterna bryner jag lite snabbt i en stekpanna bara för att få lite trevligare yta
Rejäla kotletter av lamm med potatis, svamp och tomat, mättar fantastiskt bra. Många goda smaker som gör sig bra tillsammans och bidrar till en komplett rätt, som fungerar riktigt väl på egen hand
Lammesesongen er riktignok forbi (eller ennå ikke kommet, alt ettersom hvordan man ser på det), men med lam i fryseren er det enkelt å diske opp med denne smakfulle gryteretten