När smöret smält tillsätt äggulorna och nu måste man röra hela tiden tills det tjocknat. Det går bra att hälla i rödvinsvinägern här också om det fortfarande är för varmt
Skala och riv vitlöksklyftorna. Dela och kärna ur och hacka den spanska pepparen. Blanda vitlök och spansk peppar i en skål med paprikapul-ver, stött kummin och salt
Och allt annat, om du frågar mig. Man kanske skulle tro att jag var trött på tacos och mexikansk salsa efter min Mexikovistelse (läs mer om den HÄR) men icke
Tillsätt grädde och smaka av med soja, peppar och ev gelé eller äppelmos. Tillsätt buljongen lite i taget under omrörning, koka upp och låt koka under fortsatt omrörning 3-5 min
Salt och chiliflingor efter smak. Var lite försiktig, så det inte blir för varmt, då blir det äggröra. Smält smöret på svag värme, så mjölkproteinet och saltet samlas på botten
Värm mjölken fingervarmtoch blanda i smöret så den mjuknar lite. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
N. ä. r. j. a. g. n. u. d. å. i. s. k. o. m. e. t. p. l. H. c. b. q. -. R. h. v. ,. y. ". B. Q. 1. f. (. 3. 4. 0. F. x. z. ). ö. 2. ½. A. J. K. D. P. d l
En hemlagad hamburgerdressing är väldigt lätt att göra och så mycket godare än en köpt. 2 dl majonäs (jag tycker det är godare med en"vitare"variant)2 msk ketchup2 msk bostongurka½ tsk grovmalen svartpeppar½ tsk saltRör ihop i en skål och servera
Jag kommer ihåg den från min skoltid och mina barn äter den i skolan fortfarande. Vi åt den till stekt röding, som vi kryddat med salt och citronpeppar
Den är bara såååå god och smakar precis som originalet. Perfekt till en kväll då grillen går varm. Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas