Nu är det enklare än någonsin att välja bort kött, fågel eller fisk. Säg hej till MiFú - ett stekbart mjölkprotein fritt från laktos, soja, gluten och ägg!
Bryn Mifú strimlor i en stekpanna med olja. Rör ihop marinaden och häll över den brynta Mifún. Fördela Mifú strimlor, edamamebönor, vårlök och avokado över riset och ringla över chilimajonnäsen
I en stekpanna, stek MiFú Naturell i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbrun stekyta. När tomatsåsen är nästan klar, lägg i den stekta MiFún och koka upp
Stek MiFú Naturell i en stekpanna med rikligt med olivolja på hög värme. Slå soppan i skålar och toppa med parmesanstekt MiFú, nyskuren gräslök och lite smörgåskrasse
1 pkt MiFú Naturell. Häll av ananasen. Skär den skalade löken i tunna skivor. Finhacka vitlöksklyftorna. Skaka Mifu i sin burk och lägg den i en varm stekpanna
Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Värm resterande smör i en stekpanna. Tillsätt MiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet