Nu är det enklare än någonsin att välja bort kött, fågel eller fisk. Säg hej till MiFú - ett stekbart mjölkprotein fritt från laktos, soja, gluten och ägg!
Ställ bunken över en kastrull med sjudande vatten. Citronkvargsgrädde. Bre runt på bakplåtspappersklädd plåt, dra upp med en spatel längs med kanten så att det blir ett fint mönster
Vispa ihop kvargen och grädden krämigt och servera med kakan. Skiva äpplena tunt med en mandolin. Vispa ihop det smälta smöret, vaniljkvarg, strösocker och ägg
Fyll två spritspåsar med de olika färgerna. Vispa ihop socker och kvarg. Spritsa ut marängsnurror med stjärntyll i gult och toppa med en klick blå maräng i mitten
Upprepa med den andra degbiten. Rör ner vaniljkvarg, strösocker, salt och mald kardemumma. 2 dl Valio Eila® laktosfri kvarg vanilj. 2 dl Valio Eila® laktosfri kvarg vanilj
Blanda försiktigt till en jämn smet med hjälp av en trägaffel. Vaniljkvargmousse. Om du gräddar botten i en form med beläggning kan du ha en lägre ugnstemperatur
Klä en löstagbar form med en diameter på 24 cm med bakpapper klippt enligt formen. 200 g Valio Eila® laktosfri kvarg citron. 200 g Valio Eila® laktosfri kvarg citron