Efterrätt

Efterrätt

Rabarberglass

Rabarberglass

Ingredienser Portioner. 8-10 400 g rabarber 2 msk vatten 3 msk råsocker 2 krm vaniljpulver 2 1/2 dl vispgrädde 250 g mascarponeost 1 burk sötad kondenserad mjölk (à ca 400 g) Topping bär eller hackade nötter Lägg till i inköpslistan
Ljummen fruktsallad till efterrätt

Ljummen fruktsallad till efterrätt

Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera till efterrätt. En härlig kontrast mellan spröd mandelmassa, ljummen frukt och krispiga nötter

Crème Brûlée à la Leila

5 dl vispgrädde. 1 dl mjölk. 5 äggulor. 1 dl strösocker. 1 vaniljstång, färsk. Crème Brûlée à la Leila5 dl vispgrädde 1 dl mjölk 5 äggulor 1 dl strösocker 1 vaniljstång, färsk
Chokladmousse med vuxensmak

Chokladmousse med vuxensmak

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 100 gram mörk choklad , (70 %) 3 msk grädde 3 st ägg , delade i vitor och gulor 1 odefinierad citronsaft , några droppar 1 krm salt 1 msk socker 1,5 msk Cointreau , Alt