Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna med smörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
)TårtbottenHallonsyltKrämgräddeSpacklad med smörkrämtäckt med marsipanrosor och blommor i sugarpasteSpritsad dekorkant i kristyrMed hjälp av det här verktyget gjorde jag diamant mönstret på sidorna av tårtan
Sedan täcker man eventuellt tårtan med sugarpaste eller dekorerar direkt på frostingen med t. Konsistensen är mjuk, luftig, lättarbetad och den smakar ungefär som innehållet i mums-mums
Light-cream cheese blir vattnig och fungerar inte i frosting). Tillsätt creamcheeseröran till vispgrädden och vispa en stund tills allt blandats och den har ändrat till en lite tjockare konsistens (ca 1-2 min) 300 g färskost (philadelphias funkar bäst
Smörkräm eller frosting är underbart att dekorera muffins med eller ha som ett lager i tårtan. Tillsätt vattnet och valfri smaksättning under omvispning