Bästa julskinkan är vinkokt Det finns ett oslagbart sätt att fixa en rund och mycket god smak på julskinkan – koka den i vin. Man kan använda resterna efter julskinkan – du vet de där bitarna som aldrig går åt – i surkålen Vin mat & Alsace
Idag blev det gratäng.. Hej på er. Idag så är ordningen återställd i vårat hus igen, fast jag undrar om jag inte ska backa lite när det gäller mitt revir "köksregionen" Växelhäxans Bak & Matblogg
Svamppanna med brysselkål och äpple - Allt i en gryta av Lisa Lemke Jag fick kokboken Allt i en gryta av Lisa Lemke i julklapp och jag har redan lagat och bloggat om Lisas portergryta med fänkål och choklad Min Lilla Kokvrå
Brysselkål med bacon och parmesanost Vi kommer att ha detta på årets julbord har jag precis bestämt. Nu i helgen testade jag att göra ett recept från Lesscarbs En blogg om LCHF/KETO och träning
Prinskorvsgryta med smak av pesto Perfekt att göra i mellandagarna när du kanske har ett gäng prinskorvar över sedan julbordet och är less på att äta dem som de är Salt & Peppar