400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven
Delar vidare ett recept som verkligen är både enkelt och supergott. Receptidén har jag faktiskt fått från Magdalena Graafs blogg och såhär blev den tillagad i mitt kök
Koka pastan al dente och låt rinna av i ett durkslag. Blanda pastan i såsen, späd eventuellt med lite pastavatten, ringla över lite olivolja för smaksättning och servera med räkorna
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen. pasta. 1. Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna
Här kommer därför ett extremt snabblagat recept som bara tar ett par minuter att förbereda och som sedan är klart på samma tid som det tar för pastan att koka klart