Och för att det ska bli riktigt bra tar man sitt gamla beprövade favvisrecept och byter ut vetemjölet mot durumvetemjöl och vips har du en mycket godare och mer exklusiv kaka
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Skaka på formen för att kolla kakans fasthet. När den är klar, ta ut kakan och låt den svalna. Bred ut toppingen över kakan och garnera med färska lingon ocn små pepparkakor
Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärme i cirka 30 minuter. Om man inte kan få tag på Kesella så går det också bra med quark även då den nästan är fettfri
Rör ihop vetemjöl, kakao och bikarbonat, i en bunke och sikta ner i smeten. Låt svalna och njut av en fantastisk kaka som ingen mindre än Jenny på Jennys Matblogg har skapat
Prova med en provsticka i den tjockaste delen av kakan - stickan ska vara torr när den tas ut. Ta formen ur ugnen och låt kakan svalna i formen på galler