Deg200 g mjölk, kall [2 dl] 30 g jäst 480 g vetemjöl, kallt [8 dl] 40 g strösocker, kallt [0,5 dl] 20 g osaltat smör, rumstempererat 110 g ägg [2 st] 500 g smör osaltat, för inkavling
Hade egentligen tänkt att baka vanliga bullar i förmiddags men det blev inget med det. Men är man eller någon i familjen plötsligt paniksugen på nybakade buller så kanske de här Panikbullarna / Hastbullarna eller bara supersnabba Bullarna som blir som lite Muffins
Pensla bullarna när de är färdigjästa. Pensla bullarna när de är färdigjästa. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga
Antingen rullar du ihop till en rulle och sedan skär bullar ca 1 cm eller så delar du degen på mitten och skär tunna remsor som du tvinnar och snurrar ihop till ett nystan