Hallåååå fina ni. Idag kommer ett riktigt pangrecept som jag bara måste dela med mig utav och absolut tycker att ni ska prova på inom en väldigt snar framtid
Lägg kotletterna i en ugnsform. Koka upp vispgrädde, creme fraîche, soya, gelé och sambal oelek. Häll över kotletterna och tillaga i mitten av ugnen i 175 grader i 1,5 h
Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt med fläskytterfilé i en smakrik sås. Såsen har jag kryddat med dijonsenap, dragon och vitlök och krämigheten har jag fått fram genom att röra ner ett par deciliter creme fraiche
Sätt ugnen på 225 grader Rengör fläskfiléen och skiva den. Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney