Förrätter

Förrätter

  • 8 Recept
Blomkålstabbouleh med halloumispett och tomatsås

Blomkålstabbouleh med halloumispett och tomatsås

Ingredienser Portioner. 4 Tomatsås 2 tomater 1 msk olja 2 dl crème fraiche 1/2 tsk sambal oelek 1 tsk spiskummin Blomkålstabbouleh 1 blomkål (1 blomkål motsvarar ca 600 g) 2 msk färskpressad citronjuice 4 msk olivolja 2 tomater 1 kruka basilika eller mynta 1 kruka persilja 2 salladslökar 75 g skalade, hackade pistagenötter salt peppar Halloumispett 200 g halloumiost 2 msk olja Tillbehör 200 g gemsallad eller gröna salladsblad Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Melonsallad med kallrökt skinka

Melonsallad med kallrökt skinka

Kärna ur och skiva melonen. Skär bort skalet och dela "båtarna" på mitten. Skölj och slunga spenat och rucola och lägg upp på ett fat
Melon & Serrano sallad

Melon & Serrano sallad

En härlig sommarsallad med många goda smaker och vackra färger. Melon 2 färger. Serrano skinka. Mini mozzarella
Melon med lufttorkad skinka

Melon med lufttorkad skinka

Det här är väl en av de lättaste förrätter man kan servera. Du tar en god melon, gärna den som kallas Piel de Sapo, lustigt nog även på svenska vilket antagligen beror på att den korrekta översättningen är paddskinn
Ricotta Spinach Tomato Mini Quiche

Ricotta Spinach Tomato Mini Quiche

Dessa små goda pajer gjorde jag till midsommaren och en favoritfyllning är ricotta och spenat. These little delicious pies I made for Midsummer and a favorite filling is ricotta and spinach
Spinach Ricotta Egg filled Puff Pastry

Spinach Ricotta Egg filled Puff Pastry

De här pastejerna passar bra att bjuda på till Valborgsmässoafton och annars är de ypperliga att serveras på bufféer, att ta med på picknick, utfärder