Mat

Mat

Västerbottensostgratinerad kyckling

Västerbottensostgratinerad kyckling

1  15 st Cocktailtomater.   1,20 kg Kyckling, bröstfilé eller lårfilé. 1  4 deciliter Grädde. 1  2 deciliter Smetana
Kotlett i panna

Kotlett i panna

1  5 st Soltorkade tomater i olja.   600 g Skivad kotlett med ben. 1  100 g Champinjoner (färska). 1  50 g Gul lök
Kassler Bombay

Kassler Bombay

Servera med jasmin/basmatiris och en god sallad. 3 dl grädde/matgrädde. 3 dl grädde/matgrädde. Hej. Kikar in snabbt med middagstips
Kyckling cashew, Jennie Walldéns recept

Kyckling cashew, Jennie Walldéns recept

500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Grymt krämig vegetarisk lasagne

Grymt krämig vegetarisk lasagne

Blanda ner paprika-blandningen och häll över de krossade tomaterna och fyll burken med vatten och tillsätt vattnet
Vegetarisk currygryta med kokosmjölk

Vegetarisk currygryta med kokosmjölk

3 st (360 g) tomater. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Marias vegetariska pasta

Marias vegetariska pasta

Häll på de krossade tomaterna och tacosåsen. Lägg den kokta pastan i en ugnsform, häll på tomatröran, fetaosten och grädden
Kasslergryta med pasta

Kasslergryta med pasta

11 dl matlagningsgrädde. 1250 g kassler 1 msk smör eller margarin 1 st gul lök 1 st grön paprika 1 st vitlöksklyfta 1 dl matlagningsgrädde 2 msk chilisås 1 dl lätt crème fraicheSkär kasslern i bitar och fräs i smör. 1Pressa i vitlök och tillsätt matlagningsgrädde och chilisås
Viktväktarlåda med kassler och broccoli

Viktväktarlåda med kassler och broccoli

Detta åt jag tillsammans med keso och tomater, smakade jättegott. Testade ett nytt recept som jag "snubblade" över på nätet och det blev så gott att detta lär göras igen
Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st kycklingfilé(er) 1 odefinierad smör , att steka i 1 st tomat(er) 1 kruka(or) basilika 3 msk dijonsenap , (eller mer om du vill) 2 dl vispgrädde 2 st vitlöksklyfta(or) 2 dl crème fraiche 2 dl ost , riven 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Servera till 1 odefinierad haricots verts Köp receptet