Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassan grovt. Blanda ner kakao, ägg och hackad choklad. Häll smeten i en form med löstagbar kant, 24-26 cm i diameter, gärna med ett bakpapper fastklämt i botten
Och nötpajer passar lika bra på hösten som på vintern. Välkomna hem till oss i förkylningsträsket. Här har det snorats, hostats, harklats och febrats i en månad
Helgmorgon och jag såsar fortfarande omkring i morgonrock. fast jag har varit uppe i timmar. Killarna sover fortfarande och jag har tillbringat arla morgonstund med att baka och fota lite
1. sett ugnen på 200 grader. 2. blanda smör äggula och socker bland sadan ner vetemjölet och havregrynen. 3. smöra formen som du her sedan ner pajdegen
Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Limerutor – syrligt goda rutor av limepaj på mördegsbotten med syrlig kladdig limefyllning av både färskpressade limefrukter samt det rivna skalet med ägg, pudrad med florsocker