Ugn. 225 grader. Skiva kasslern tunt. Lägg skivorna lite omlott i en ugnssäker form. Rör samman grädde, mjölk, curry, vatten, mango chutney och kokos till en sås
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller bulgur 2 ölkorvar t ex kabanoss 2 paprikor 1 dl cornichons 400 g strimlat griskött 2 msk smör eller margarin 1 1/2 tsk paprikapulver 1 tsk torkad oregano 1 tsk salt 1 krm peppar 1 msk vetemjöl 1 dl syltlök 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 dl vispgrädde 1 dl oliver (gärna olika sorter) Till servering morotsstavar ev dijonsenap Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Skördefesten har varit galet stor här på ön i år. Massor, massor med folk – det är verkligen jättekul. Självklart var vi ute ett par rundor och tittade, provsmakade och fyndade hem en massa gott