Domoda är en fantastisk traditionell rätt från Gambia. Mustig och smakrik jordnötssås som gärna ska få puttra en lång stund för absolut godast smak och konsistens
Förra helgen provade jag att göra cake pops för första gången. Ett kul tillbehör att bjuda på till fikat och med ballerinakakor blev dom jätte goda, här kommer receptet
Hallå på er. Har fått höra att det kommit en hel del snö till större delen av Sverige nu. Så underbart och jag blir lite smått avundsjuk får jag erkänna
De här har mycket kakao i smeten och sen fyllda och toppade med både mörk och ljus choklad. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat, sal och vaniljpulver i en bunke och sätt åt sidan
Tillsätt socker, oboy eller kakao och vaniljsocker. 250 g smör 10 dl havregryn 2-2,5 dl socker (justera sötma efter smak, jag har i 2 dl) 1 dl oboy (kan ersättas med 2 tsk kakao och 0,5 dl socker) 3/4 dl grädde eller mjölk 2 tsk vaniljsocker Ca 1,5 dl kokos till rullning Choklad att doppa bollarna i. 2 tsk kakao
Tweet Pin It Skriv utVi har alltid haft en liten förkärlek till asiatisk mat, den är ofta väldigt färggrann med alla sina grönsaker och smakrik med alla kryddor
Alltså min nya favorit är cakepops, har funnits ganka länge och kan ju varieras. Du behöver. 1 paket ballerina/oreokakor 50-100g philadlephia 300gram valfri choklad stössel att dekorera med klubbpinnar eller grillpinnar Börja med att mixa kakorna med en
Så när jag satt och tänkte att jag gillar bättre fryst cheescake så kom jag på att de borde väl gå att göra fryst cheescake även av denna så jag la en bit snickers cheescake på aluminiumfolie och in i frysen, tog ut den när den var halvfryst och mmmmm så mycket godare den var =) Efter det åkte hela kakan in i frysen