Recept. 1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
God och nyttig mat med smak av medelhavetIngredienser 4 personer. 1 pkt. makrillfilé à 400 gr kolla att den är msc märkt 200 gr spenat det finns bladspenat i kuber att köpa som är lätta att använda1/2 dl vispgrädde laktosfri och ekologisk1/2 liten gul lök i tärningar50 gr skalad grovt hackad mandelCitronsaftmuskotnötvetemjöl till paneringsalt svartpepparsmör och olja till stekningenDela de tinade filéerna på hälften och vänd dem i vetemjöl
Sommarmat på högsta nivå. Ibland när jag får akut hemlängtan så lagar jag denna rätten. Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångad makrill, som bara får en lätt panering med ströbröd och salt och stekt i mycket smör, namnamnam
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis Citronsås 1 citron 2 dl crème fraiche salt peppar 150 g sockerärtor Spätta 800 g rödspätta 1 msk smör eller olja 1/2 ask ärtskott (à 100 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ingredienser Portioner. 4 Potatis 900 g fast potatis 3 morötter Majonnäs 1 ask färsk dill (à 20 g) 1/2 citron 1 1/2 dl majonnäs salt och peppar 250 g körsbärstomater Torsk ca 600 g torsk 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
I lördags blev det genuint hemlagad pasta carbonara -lagad med kärlek & älskad av alla. 0)Last saturday we produced genuine homemade pasta carbonara -cooked with love & loved by all
Citron, det är aldrig fel i efterrätter tycker jag och inte heller i denna cheescake. Och hur bra är det inte att ha en cheescake i frysen när du får oväntat besök
Hacka chokladen, blanda ingredienser i en värmetålig bunke. Koka upp en kastrull med vatten, låt kastrullen sjuda och ställ i bunken med alla ingredienserna