Bakning

Bakning

Silvia kaka

Blanda alla ingridienser. Häll i form och grädda i 175 grader i ca 35 min. Glayren röres kall och breds på kakan när den är kall
Silviakaka

Silviakaka

En väldigt enkel och snabb bakad kaka dock ändå saftig och god. SILVIA KAKA 2 ägg1 1/2 dl socker1 dl vatten2 dl vetemjöl2 tsk vaniljsocker2 tsk bakpulverGlasyr
Silviakaka

Silviakaka

SILVIA KAKA. 2 ägg. 2 dl strösocker. 2 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 1 tsk vaniljsocker. 1 dl ljummet vatten. Glasyr

Blåbärskaka ”upside down”

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en 20 cm form och täck den med farinsocker. Fyll botten med bär i ett 2 cm tjockt lager

Blåbärskaka

Blåbärskaka. 8-10 bitar. Ingredienser. 1 ägg. 1 1/2 dl strösocker. 1 1/2 dl vetemjöl. 50 g smält smör. Garnering. 2-3 dl blåbär
Segmjuk blåbärskaka

Segmjuk blåbärskaka

Segmjuk blåbärskaka. 11 juli 2016, 20. 50. Hej. Denna kakan bakas i en brödform och man kan välja de bär man gillar bäst
Blåbärskaka.

Blåbärskaka.

Har ju helt glömt dela med mej av den här goda blåbärskakan som jag svängde ihop härom veckan. Kan ju passa såhär när frysen är full med blåbär (om man har tur)
Västerbottensscones

Västerbottensscones

Scones med västerbottenost Sätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl, ost, bakpulver och salt i en matberedare