En helt vanlig gräddtårta med sockerkaksbottnar, jordgubbar och banan. För att göra den riktigt saftig så blandade jag de mixade jordgubbarna med vispad grädde och de mosade bananerna med vaniljkräm
I helgen var jag och Emelie nere i Glommen och jobbade på Köttkrogen. Bland annat genomfördes en hel del anställningsintervjuer, det är så roligt att vara nere på plats och man inser att nu är det snart på riktigt
Mintchokladfudge. Jag gjorde lite mer fudge, den här gången enligt receptet på chokladfudge men istället för vanlig mörk choklad i fudgesmeten så smälte jag ner mintchoklad
Man kan ju göra så mycket gott med Nutella (som min Nutella cheesecake till exempel) men jag tror att många inte tänker på att man även kan använda den för att göra världens godaste varm choklad
Detta supergoda recept hittade jag hos Anna och det var så gott att jag ville delge er receptet. Några småändringar har jag gjort och minskat både på soja och balsamvinäger eftersom det skulle passa dom små i huset, som åt med riktigt god aptit
Denna smarriga paj är söt och syrlig på samma gång och den har en härlig citronsmak. Jag gjorde en fräsch yoghurtsås till sidan om som jag smaksatte med florsocker och citronsaft och jag tyckte den passade jätte bra med pajen
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra
Idag kom två kompisar på besök och drack förmiddagskaffe. Den tonåriga dottern hade sovmorgon och jag skulle köra henne till skolan klockan 9, då var den redan färdig kakan