Frys tårtan i minst 4 timmar innan servering, gärna över natten. Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag
Så när jag fyllde år ville jag alltid ha glasstårta istället. En lite halvimproviserad glasstårta gjord i springform med hjälp av både hel och halvfabrikat
Detta är en elegant men enkel bröllopstårta i vitt med ljust rosa rosor den består av chokladbottnar fyllda med en hallonmousse och vit choklad spacklad med marängsmörkräm och täckt med extra vit marsipan
V. i. s. t. e. n. a. j. g. b. ö. r. u. l. d. m. M. k. p. &. F. y. f. å. J. o. h. ä. c. D. 1. 5. 3. x. v. I. C. ,. 6. 2. 0. /. N. 4. 7. G. S. B. T. -. (. ). L. d l. c m
En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och våriga påsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Denna moussetårtan bakade jag till min kollega på jobbet då hon fyllde år. Hon älskar passionsfrukt och tropiska frukter så det blev en mangomousse tårta med en topping av passionsfrukt