Pommer

Pommer

  • 9 Recept
Coleslaw sallad

Coleslaw sallad

Blanda först ihop alla ingredienser till dressingen. Lägg kål och morötter i en skål. Häll över dressingen och blanda allt
Klassisk kalops i godaste skysåsen

Klassisk kalops i godaste skysåsen

Nu har det varit regn och rusk i flera dagar och då passar jag på att laga upp lite långkok, både hemma och på jobbet för att kunna frysa in
Lövbiff Cordon Bleu

Lövbiff Cordon Bleu

Cardon Blue är kött som är fylld med ost. Här använder vi oss av lövbiff som fylls med Grana Padano och rökt skinka, som serveras med potatismos
Peking soppa.

Peking soppa.

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Peking soppa 10 dl vatten 2 tärning(ar) hönsbuljong , eller köttbuljong 1 st kycklingfilé(er) 2 dl räkor 4 skiva(or) skinka 1 burk(ar) champinjoner 1 burk(ar) bambuskott 1 liten bit purjolök(ar) , strimlad 1 skvätt soya 1 skvätt sambal oelek Köp receptet

Gulaschsoppa - Slalomsoppa

Skala och finhacka den gula löken. Skär köttet i kuber. Bryn löken i fettet tills den är gyllenbrun. Tillsätt paprikapulver, spiskummin och kött samt den rårivna potatisen
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn. Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås
Klassisk Gulasch

Klassisk Gulasch

Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev 1 msk olja till stekning 4 gula lökar 1 röd paprika 1 chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 msk tomatpuré 5 vitlöksklyftor 1 msk mejram 5 msk paprikapulver 1 msk hel kummin 1 tsk salt 1 krm peppar 4 medelstora potatisar 250 g rotselleri 2 morötter 2 liter oxbuljong (tärning eller konc fond + vatten) ev 1/2 tsk sambal oelek Till servering gräddfil finhackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
BRANTEVIKSSILL

BRANTEVIKSSILL

1. Sila av lagen från sillen och spara i en skål. Skär sillen i bitar (om du använder hela filéer). 2. Mortla kryddorna grovkrossat och finhacka löken