Coleslaw sallad Blanda först ihop alla ingredienser till dressingen. Lägg kål och morötter i en skål. Häll över dressingen och blanda allt Matklubben.nu
Klassisk kalops i godaste skysåsen Nu har det varit regn och rusk i flera dagar och då passar jag på att laga upp lite långkok, både hemma och på jobbet för att kunna frysa in Kryddburken.se
Lövbiff Cordon Bleu Cardon Blue är kött som är fylld med ost. Här använder vi oss av lövbiff som fylls med Grana Padano och rökt skinka, som serveras med potatismos Kockisen
Peking soppa. Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Peking soppa 10 dl vatten 2 tärning(ar) hönsbuljong , eller köttbuljong 1 st kycklingfilé(er) 2 dl räkor 4 skiva(or) skinka 1 burk(ar) champinjoner 1 burk(ar) bambuskott 1 liten bit purjolök(ar) , strimlad 1 skvätt soya 1 skvätt sambal oelek Köp receptet www.tasteline.com
Gulaschsoppa - Slalomsoppa Skala och finhacka den gula löken. Skär köttet i kuber. Bryn löken i fettet tills den är gyllenbrun. Tillsätt paprikapulver, spiskummin och kött samt den rårivna potatisen Matklubben.nu
Kall sås till panerad fisk Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn. Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås Matochbakverkstan
Klassisk Gulasch Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev 1 msk olja till stekning 4 gula lökar 1 röd paprika 1 chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 msk tomatpuré 5 vitlöksklyftor 1 msk mejram 5 msk paprikapulver 1 msk hel kummin 1 tsk salt 1 krm peppar 4 medelstora potatisar 250 g rotselleri 2 morötter 2 liter oxbuljong (tärning eller konc fond + vatten) ev 1/2 tsk sambal oelek Till servering gräddfil finhackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken www.ica.se
BRANTEVIKSSILL 1. Sila av lagen från sillen och spara i en skål. Skär sillen i bitar (om du använder hela filéer). 2. Mortla kryddorna grovkrossat och finhacka löken Abba