Skiva och lägg i det halvtinade fiskblocket. Salta och peppra fisken. Hacka purjolök, rödlök och champinjoner och lägg över fisken Blanda crème fraiche, grädde, tomatpuré, sambal oelek, hackad vitlök och krossade tomater i en skål
1 msk koncentrerad fiskfond. Ringla över lite olja och baka fisken i ugnen tills innertemperaturen är 48-50 grader (ca 15 minuter). 1 msk koncentrerad fiskfond
Fisk/skaldjur,. När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda 5-6minuter tills den är nästintill genomkokt
Här går det förstås bra med både färsk fisk, men jag hade fryst koljablock i frysen. Börja med att skala och dela morötterna i lagom långa fyrkantiga stavar, lika långa som du kommer att dela fisken i portionsbitar, ska täcka botten på fiskblocket vid serveringen
Önskemålet var fisk och valet föll då på hälleflundra. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra