Touchoftaste
Touchoftaste
Touchoftaste
Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken - Vi står för recepten, du står för matlagningen!
Viltkött

Viltkött

Laga ljuvliga rätter på vilt. Med Touch of Taste Viltfond med kantarell höjer du smaken på alla färsrätter och hjälper såsen & grytan att få en vild, mustig & spännande karaktär. Bara droppa i och smaka av.
Helstekt kängurufilé med stomp

Helstekt kängurufilé med stomp

Gör så här. Kött. Bryn kängurun i smör i en stekpanna och krydda med salt och svartpeppar. Efterstek i ugnen, 100 grader, till en innertemperatur på 56,5 grader
Hjortrygg med sky och svamp

Hjortrygg med sky och svamp

Gör så här. Skär köttet i fina bitar, pensla med rapsolja och smaksätt med salt och peppar. Stek eller grilla köttet till önskad stekningsgrad
Plommonspäckad viltstek

Plommonspäckad viltstek

Gör så här. Lägg plommon och örter i en skål, krydda med fond, salt och peppar. Skär ett litet hål i mitten på steken och tryck in de kryddade plommonen i steken
Helstekt vildsvinsrygg

Helstekt vildsvinsrygg

Gör så här. Putsa köttet och lägg det i en påse. Vispa samman soja, olja och fond, slå det över köttet och låt det marinera 30 minuter
Viltgryta med smak av Kantarell

Viltgryta med smak av Kantarell

Gör så här. Bryn köttet i en stekgryta. Tillsätt grönsakerna, kryddorna samt kantarellerna. Slå över vattnet, fonden och vinägern och låt puttra i ca 1,5 timme
Viltmansbiff

Viltmansbiff

Gör så här. Putsa och skär köttet i tunna skivor. Skala potatisen, löken och skär i cm-tjocka skivor. Bryn köttet i smör i en gryta och tillsätt potatis & lök