Laga ljuvliga rätter på vilt. Med Touch of Taste Viltfond med kantarell höjer du smaken på alla färsrätter och hjälper såsen & grytan att få en vild, mustig & spännande karaktär. Bara droppa i och smaka av.
Gör så här. Kött. Bryn kängurun i smör i en stekpanna och krydda med salt och svartpeppar. Efterstek i ugnen, 100 grader, till en innertemperatur på 56,5 grader
Gör så här. Lägg plommon och örter i en skål, krydda med fond, salt och peppar. Skär ett litet hål i mitten på steken och tryck in de kryddade plommonen i steken
Gör så här. Bryn köttet i en stekgryta. Tillsätt grönsakerna, kryddorna samt kantarellerna. Slå över vattnet, fonden och vinägern och låt puttra i ca 1,5 timme
Gör så här. Putsa och skär köttet i tunna skivor. Skala potatisen, löken och skär i cm-tjocka skivor. Bryn köttet i smör i en gryta och tillsätt potatis & lök