Chokladkaffekräm med whiskey toppad med vispad grädde och riven kaffechoklad. Värm vispgrädden i en kastrull tills första "kokbubblan" kommer upp, ställ av kastrullen ifrån plattan och lägg i kaffechokladen och låt den smälta
God mat, ja visst är det gott men en god efterrätt slår i min mening allt. Konstigt det där, att man kan va helt säker på och tycka att de är så kul att baka och göra efterrätter men att laga mat det tycker jag är dötrist
Blanda ihop ägg och grädde, blanda ner västerbottenosten, lite salt och några nypor peppar. Blanda ner de smörstekta kantarellerna och ruccolan och bred ut smeten på degen
1salt och vitpepparSmält smöret och ställ det åt sidan till det svalnat till rumstemperatur. 1Blanda dragon och vinäger och låt det stå och dra ett tag. 1Vispa äggulorna och häll sakta i oljan, när det börjar tjockna så kan man öka takten. 1Smaka av med salt och vitpeppar