Potatissallad

Potatissallad

Fransk potatissallad

Fransk potatissallad

Täck över potatissalladen och låt den stå kallt tills den ska serveras. Matsortera dina lökskal och potatisskal till återvinning och njut av din potatissallad
Ugnsrostade rotfrukter med ost

Ugnsrostade rotfrukter med ost

500 g potatis. 1250 g morötter. 1250 g palsternackor. 1Arla® Smör&rapsolja spray. 11½ tsk salt. 12 krm svartpeppar
Supergod potatissallad

Supergod potatissallad

Supergod och superkrämig potatissallad som passar perfekt att serveras vid de allra flesta rätter. Recept på klassisk potatissallad hittar du HÄR
Fransk potatissallad

Fransk potatissallad

Potatissallad. 1 kg fast potatis. 1 röd paprika. 1 röd lök. 1 dl solrosfrön. 70g rucola. 10 bitar soltorkade tomater
Caesarsallad med grillad lax

Caesarsallad med grillad lax

Friday, baby. Här har vi haft magsjuka de luxe. Fy å faan. Och så en massa nationella prov på det som ska rättas
Krämig pastasallad

Krämig pastasallad

Hur mycket ni ska ha av varje ingrediens kan ni välja själv. Blanda majonnäs, vinäger och gräddfil. Häll i dill och de andra ingredienserna
Krämig potatissallad

Krämig potatissallad

Koka potatisen och skär den sedan i stora bitar. Låt kallna. Vispa ihop såsen och vänd ihop potatis med lök, kapris och timjan
Supergod potatissallad

Supergod potatissallad

Dela potatisen i bitar, rör ihop alla ingredienser till såsen. Blanda med såsen. Gott till sommaren med något grillat kött till
Tysk potatissallad

Tysk potatissallad

Skala, dela och koka potatisen mjuk. Det tar ca 20 minuter. Prova med en potatissticka eller kniv. Häll av potatisen och låt den svalna på en tallrik eller i en skål
Supergod potatissallad

Supergod potatissallad

1 kg kokt färskpotatis. 11 rödlök, grovt hackad. 12-3 saltgurkor, grovt hackade. 12 dl gräddfil. 11 dl majonnäs
Kanongod potatissallad

Kanongod potatissallad

Koka potatisen mjuka, de skall inte gå i sönder. Blanda till dressingen gjord av majonnäs, gräddfil och senap
Potatissallad med örtdressing

Potatissallad med örtdressing

1 1/2 kg färskpotatis eller delikatesspotatis, kokt och delad i 4 delar. 16 salladslökar, skivad
Ernsts potatissallad

Ernsts potatissallad

Koka potatisen och skär i stora bitar, smaksätt potatisen när den är varm. Hacka de färska kryddorna. Häll över olja och vinäger alternativt citron