Ingredienser Portioner. 8 Mandelpotatisstomp 1 kg mandelpotatis 75 g rumsvarmt smör 150 g riven Västerbottensost 2 dl gräddfil Brynt smör-vinägrett 100 g smör 1 stor gurka 4 msk färskpressad citronjuice Rimmad torskrygg 1 l vatten 1 dl salt 8 bitar torskryggfilé (à ca 150 g) olja (till formen) Till servering ca 100 g regnbågs- eller löjrom färsk dill färsk körvel Lägg till i inköpslistan
Underbart gott med pocherat ägg till fisk. Servera fisken med vitvinssås, ägg och pressad potatis. 1 1⁄2 dl fiskbuljong eller kycklingbuljong. Salta fiskfilerna runt om och låt rimma i kyl ca 1 tim. Torka av fisken, lägg den i pannan och sjud på svag värme under lock ca 5 min. 1 1⁄2 dl fiskbuljong eller kycklingbuljong
Smörj en aluminiumfolie med smör, lägg dit fisken, klicka på smör och. Foto. Karin / Bevemyrs blogg. Jag är ingen fantast av gädda men det här receptet på gädda i ugn är verkligen supergott
Ingredienser Portioner. 4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port lax i bit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- och örtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan
Fördela fisk, grönsaker,kapris och oliver på ettstort serveringsfat. Grilla sparris, knipplök,morötter och färskpotatis cirka8 minuter tills de fått fin färgoch mjuknat något
Sedan är det dags att steka fisken. När både fisken och lagen har svalnat lägger du dem tillsammans i en burk, varvar med fint skivad rödlök och sluter burken med ett lock