Klassisk sockerkaka En vanlig klassisk sockerkaka är aldrig fel, så gott. ) , kokande vatten ger en lite saftigare sockerkaka Cupcakesfluffan
Festens höjdpunkt! Frisk och smakrik passionsmoussetårta på en läcker, smulig Oreobotten. | kakor | Pinterest | Bakning, Kakor och Bakverkwww.pinterest.se
Marängbakelse med jordgubbssalsa Marängbakelse. Vispa äggvitor och citronsaft i en torr, ren bunke med rena vispar till ett tjockt skum Hemmets Journal
Äppelsockerkaka Fantastisk god sockerkaka med massor av goda äpplen och smak av kanel. Servera gärna med lite vaniljsås eller grädde Kockisen
Pepparkaksbollar med choklad Nu såhär lite dryga tre veckor innan första advent är det hög tid att tjuvstarta julmyset, tycker ni inte det PT by Emma
Semlor II Smält smöret i en kastrull, tillsätt mjölken och värm till 37º. Smula jästen i en degbunke, tillsätt mjölken och rör tills jästen löst sig Hemmets Journal
Fettfria chokladbollar Vispa ägg & strösocker poröst. Tillsätt resten av ingredienserna. Smeten blir ganska "lös" så låt den vila i kylen en stund www.matklubben.se
Fettfria chokladmuffins Vispa socker och ägg. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljpulver och cacao. Häll ner i äggsmeten och rör. Sedan ska det vara 1 dl kallt vatten www.matklubben.se
Underbart smarrig kladdkaka 1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader. 2. Smält smöret och låt det svalna av www.matklubben.se