Igår blev det en variant med köttfärs. Hacka lök och stek den tillsammans med köttfärsen, krydda med salt, peppar, paprika och en skvätt krossade tomater
Har man bara lite köttfärs i frysen, så klarar man sig långt, ja typ. Att sitta och skriva blogginlägg om god mat när man hungrig är inget att rekommendera
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 tsk olja 2 msk tomatpuré 1/2 dl vatten ca 500 g nötfärs salt och svartpeppar 2 msk soja 1/2 msk timjan 1 tsk smör eller margarin 2 tomater 2 dl riven ost 1/2 blomkålshuvud 2 msk hackad persilja Lägg till i inköpslistan
Blanda i köttfärssåsen, ägg, parmesanost och mozzarella. 400 g köttfärs. 400 g köttfärs 200 g champinjon 1 gul lök, hackad 1 vitlök, hackad 1 peperoncino 400 g passerade tomater 4 dl arborioris 1 schalottenlök 1 dl vitt vin ca 1,2-1,4 l grönsaksbuljong (gjord på fond eller tärning) 2 ägg 1 dl parmesanost, färskriven 250 g mozzarella, skuren i tärningar ströbröd smör olivolja salt svartpeppar bakplåtspapper