Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten
Det finns mycket roligt på Pinterest, utan tvekan. Scrollade igenom massa bilder i morse och hittade detta recept på stekpannebröd som jag var tvungen att prova
Detta brödet är så otroligt gott och dessutom enkelt att göra. Det behövs en ugnssäker stekpanna (gärna gjutjärn), men jag skulle gissa att det går bra med tex en springform med (har ej testat själv dock)
Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Sugen på nybakat bröd till soppan men inte tid att baka. Då är detta det perfekta brödet. Bara att röra ihopa, platta till och steka ett par minuter på varje sida - enkelt och supergott
Så här till helgen blir man alltid sugen på nybakat bröd men man vill ju ha det NU, eller hur. Vem orkar vänta på en jäsande deg när man kanske inte tänkte på att man ville ha nybakta frallor till frukost förrän när man vaknar på morgonen
Värm vattnet till fingervärme (ca37'). Rör ut jästen i lite av vätskan. Blanda ner resten av vattnet, saltet, grahamsmjölet och vetemjölet - lite i sänder