Blanda ihop ingredienserna till degen i en bunke och blanda snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform (26-28 cm i diameter) och förgrädda pajskalet i 10-15 minuter i 200 grader
En av de bästa pajerna jag både gjort och ätit faktiskt. För tillfället har jag skafferiet fullt med trattkantareller som mina fina föräldrar har varit och plockat och givmilt delat med sig av
Den här pajen såg jag i Allt om Mat nr 16 2010 och tyckte att den borde vara ett bra alternativ till tacopajen som lagas minst en gång i månaden här hemma
Redan söndagskväll igen. Vart tog helgen vägen. Middagen idag blev köttfärspaj med en grönsallad till. Jag gjorde pajen i en springform, men du kan lika gärna göra den i en vanlig pajform
Okej, vi går rakt på sak. Det ligger ingen fastlagsbulle på tallriken här i det Mårtenssonska köket idag trots att det är fettisdagen, inte ens en bullsmula eller en mandelmasseklick kommer ni att hitta här
Matpaj är något som jag gör väldigt sällan, vilket är lite konstigt eftersom det är så gott. Vad som är bra med paj är att man kan slänga i lite vad som helst i pajen, vad man hittar i kylskåpet