Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 - 2 msk röd curry pasta
Fräs så curry och paprikapulver i smör i en kastrull och vispa sedan i mjölet. 4 port200 grader1 fläskfilé, ca 500-600 gsmörsvartpeppar, grillkrydda2-3 dl vatten½ köttbuljongtärning1 msk smör1 tsk curry1 tsk paprikapulver1 msk mjöl2 ½ dl valfri grädde125 g philadephiaost grillad paprika 1 röd paprika1 purjolök1 bananSkiva fläskfilén och stek den i smöret. Slå på curry- och paprikasåsen och gratinera sedan i mitten av ugnen ca 15 min
Blanda i currypasta och ingefära. ca 2,5 tsk röd currypasta. ca 2,5 tsk röd currypasta. Vardag igen, och vanligt förekommande till vardags, iaf här hemma, är köttfärs
Tillsätt curry och köttfärs och låt detta bryna med ett par minuter. 1 msk curry. Skala och hacka löken. Fräs den i matfett i en traktörpanna eller dyligt