Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Lagat & ätit kyckling med bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. 350 g kycklingfilé eller bogfläsk. 350 g kycklingfilé eller bogfläsk
Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar. Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Så när jag funderade på denna kycklingrätt med grädde, parmesan, lök, soltorkade tomater och basilika, och ett gäng andra grejer som passerade genom skallen
Förra veckan hittade jag ett bra vardagsrecept på kycklinggryta hos Ingela. Sweet chili-kycklinggrytaca 500g kycklingfiléSmör till stekning1 gul lök2 finriven vitlöksklyftot1 dl sweet chilisås2 morötter5 dl vatten1 kycklingbuljongtärning1 msk kinesisk soya½ dl gräddeSalt & pepparSkär kycklingen i bitar. ca 500g kycklingfilé. 1 kycklingbuljongtärning