Skär tonfisken i 8 bitar. Halvera limefrukterna. Skär mangon i 1 cm tjocka skivor. Ingefärsvinägrett. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och svartpeppar
Sommartid grillar vi en hel del och just ikväll lade vi tonfisk på grillen. Vi har en sådan tur att en fiskbil dyker upp i vårt område titt som tätt och då brukar vi passa på att köpa fisk av dem
Är det någon som sett om något av mina inlägg blivit delat någonstans. Jag vet inte riktigt vad som hände igår, för min statistik på bloggen sköt i höjden
Apfelstrudel. Publicerat 2016-02-20 08. 16. 00 i. Dessert. Jag blev bara toksugen på apfelstrudel. Har inte ätit det sen jag var i Österike för väldigt många år sedan
Jag är ju inte sådär överdrivet förtjust i ost och har aldrig varit det. Jag kan inte ens komma ihåg när jag åt vanlig ost på smörgås sedan och i gratänger använder jag oftast philadelphiaost som får smälta
Vi äter en del fisk hemma nu, eftersom Tea gärna äter det. Ofta steker vi bara fisken som den är. Stekt fisk är mjuk och lätt för henne att plocka i sig
Så gott och även lättlagat och till mina barn som inte uppskattar såsiga gratänger så la jag bara av varsin laxfilé och likaså med pastan som kokas för egen del
Linfångad tonfisk kan man beställa från Mat Hem. Den är inte billig men väldigt god och snabblagad. Halstra den, servera med en god salsa och en sallad, potatis eller ris