Den här tonfisksalladen är en gammal goding som följt med mig genom livet. ex att tonfisk på burk är så smidigt och dessutom väldigt nyttigt, speciellt för den som tränar och vill bygga muskler och hålla sig mätt längre (tonfisk är rena proteinbomen)
Så var det söndag igen och jag har inte bloggat på en evighet, så det blir skämsmössan på. Nu när man har varit ledig ett par dar och så ledig dag i förra veckan så blir den här människan mycket förvirrad och veckovild, men det måste erkännas det är ganska så skönt att vara ledig och bara ta det lugnt, hitta på mysiga saker och äta god mat
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl