Chili & love är min lilla hörna på nätet där jag lägger ut recept på sånt som produceras i mitt kök. Jag lagar ofta mat med mycket kärlek och lite chili!
Ingredienser. 7 st äggvitor. 5 dl strösocker. 100 g mörk choklad. Kikar in lite snabbt med ett recept på franska maränger, ibland blir man bara så sugen helt enkelt
Passa noga – pepparkakor bränns lätt. Låt degen vila i kylskåpet, övertäckt eller inlagd i plastpåse, 1–2 dygn innan den bakas ut. Sätt in plåten i ugnen och grädda kakorna i 4-6 minuter
Det här är verkligen den bästa kladdkaka jag har bakat. Smeten är lite mer än vad kladdkaka vanligtvis är och därmed blir den lite högre, mer av det goda alltså
I år har jag valt att baka med ett traditionellt recept med kessella. Genom att låta saffranen dra i alkohol drar du ut mer smak, alkoholen kommer att försvinna när du bakar dem