Baka

Baka

  • 39 Recept
Hallon och saltlakritsmarshmallows

Hallon och saltlakritsmarshmallows

Ingredienser Portioner. ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skållade grahamsbullar med tranbär

Skållade grahamsbullar med tranbär

Hållbara bullar som inte smular. Ingredienser till 25-30 bullar. 6 dl grahamsmjöl. 6 dl kokande vatten. 3 dl fingervarmt vatten
Halvtimmesfrallor

Halvtimmesfrallor

Halvtimmesfrallor. 16 september 2015, 19. 54. Hej. Tänkte tipsa om dessa super snabba frallorna igen. Gjorde gulaschsoppa till middag och vi ville ha något gott bröd till
Silvia kaka

Silvia kaka

Jag tog receptet och bakade denna till några som firade min födelsedag i förskott och den var väldigt uppskattad
Banan och mangoglass (supersnabb)

Banan och mangoglass (supersnabb)

Ingredienser. 1 frusen banan. 1 dl frusen mango. 1 dl kvarg. 1/2 dl sötningsströ. utförande. Mixa samtliga ingredienser i en blender eller stavmixer till en slät och krämig konsistens
Perfekt att ha i frysen!

Perfekt att ha i frysen!

Åh jösses så smidigt att baka dessa bullar. Kanelbullar är bara ett måste inför kommande säsong. Men varför ska man köra på samma bullrecept hela tiden, tänkte jag
Porterlimpor i långpannan

Porterlimpor i långpannan

När det är trist och tråkigt vinterväder brukar jag passa på att baka. Dessa porterlimpor är resultatet av min senaste "stanna inne och baka dag"
Leilas rabarbersaft

Leilas rabarbersaft

1 kg rabarber. 1,5 l vatten. 4,5 dl strösocker. 1 st citron, saften. 1 kg rabarber 1,5 l vatten 4,5 dl strösocker 1 st citron, saften
Crème Brûlée

Crème Brûlée

I helgen testade jag göra Crème Brûlée för första gången, och det blev riktigt gott. ) Man ska grädda dem på väldigt låg temperatur så dem blir krämiga och goda, ugnen får inte uppnå 100grader, utan ska ligga på 95grader