Hej fredag och hej sol. Man har hela helgen framför sig och jag filurar på vad man ska hitta på för nåt gottsom man ska fylla bloggen med kommande vecka
Knäck klornaoch ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. 2 kokta humrar. rivet skal och saft av 1 citron. 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
Den passar också bra som en elegant förrätt, då i lite större glas. Med den här pannacottan vann jag Mitt köks och Chill outs tävling om bästa mingelrätt