Nu kommer ett par dagar sent inlägg om när Elin & Rickard var här och åt men bättre sent än aldrig och själva desserten kommer i ett egen inlägg senare för annars blir det så långt eftersom jag gjorde så många olika moment ifrån grunden
½ citron. “Köttet smakar lite mycket citron men annars var det gott. Håller med pappan om att det var lite väl mycket citronsmak… men allt som allt riktigt lyckat
jättegott på sommaren och är också en klockren bas till en potatissallad. blanda bara i färskpotatis. -)1 pkt fetaost i bitar (150 g)4 stora tomater i bitar1 rödlök i bitar20-tal goda oliverblad från 1 kruka basilika1/2 dl olivolja1 msk rödvinsvinäger2 pressade vitlöksklyftorsalt & pepparlägg fetaost, tomater, rödlök, oliver och det mesta av basilikan i en skål
Strimla endiven och dekorera med sallad och tomater. Du kan också servera kräftorna som en räkcocktail på en bädd av finstrimlad sallad, dekorera med ägghalvor, sparrisknoppar, dill, citron och tomat
Dessutom är den extremt enkel att göra. Så enkel att man inte tror att den kan smaka så gott faktiskt. Glömmer man röra så bränner den i botten av kastrullen
Det här är en jättegod paj som passar bra att bjuda på som förrätt eller på buffébordet. Man kan göra en romsås som kan serveras till men det går lika bra med en grönsallad
Åter hemma efter tre veckor i husbil så finns det ju lite att pyssla med hemma kan man lugnt säga. Det som främst kräver kärlek är trädgården som blommat över delux