Tobbes Kokbok

Tobbes Kokbok

  • 6 Recept
Napolitansk pizzadeg

Napolitansk pizzadeg

Ingredienser Portioner. 4 Deg 4 g färsk jäst (4 g motsvarar ca 1 tsk färsk jäst) 700 g vetemjöl 5 dl vatten 2 tsk salt 2 msk olivolja Till jäsning olivolja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Riktig pizzadeg som får ta lite tid

Riktig pizzadeg som får ta lite tid

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner degen 400 gram vatten , iskallt 10 gram jäst 55 gram Olivolja extra virgin 575 gram vetemjöl , med hög glutenhalt, gärna manitoba cream, northern spring, eller vetemjöj special 12 gram havssalt Köp receptet