Matbröd

Matbröd

Glutenfria scones

Glutenfria scones

2 dl rismjöl 2 dl majsmjöl 4 tsk bakpulver 2 tsk pofiber 2 tsk fiberhusk 2 krm salt 2 msk strösocker 50 g smör 2,5 dl laktosfri yoghurt
Nattjäst päron och linfröbröd

Nattjäst päron och linfröbröd

Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Örtbröd med parmesan och pesto | Köket.se

Örtbröd med parmesan och pesto | Köket.se

4 dl vatten 25 g jäst 2 msk Zeta Olivolja Gentile D-vitaminberikad 1,5 tsk salt 10-11 dl vetemjöl special (eller Manitoba Cream) 1 förp Zeta Pesto alla Genovese 1 dl färsk basilika, hackad 1 dl Zeta Parmigiano Reggiano grovriven
Nattjäst bröd med råg och morot

Nattjäst bröd med råg och morot

Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem. Igår kväll rörde jag ihop degen på några minuter sen formade jag dem till baguetter idag och gräddade
Pitabröd

Pitabröd

vetemjöl. 1vatten. 1yoghurt naturell. 1jäst. 1salt. 1strösockerArbeta samman alla ingredienserna i en bunke till en smidig deg och låt jäsa i en timme
Danskt rågbröd med surdeg

Danskt rågbröd med surdeg

540g grovt rågmjöl. 390g vetemjöl. 230g surdegsgrund av vete (eller råg). 650g ljummet vatten. 100g solrosfrön
Pain au levain med rosmarin

Pain au levain med rosmarin

5 g jäst 3,5 dl vatten, ljummet 7 dl vetemjöl special 3 dl surdeg av vete (se recept i tipsrutan) 1 msk salt 4 kvistar rosmarin