Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Bred paprikasåsen över kycklingen och gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter. 4 st kycklingfiléer
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Blanda crème fraiche, grädde och basilika och klicka över kycklingen. 4 st kycklingfiléer. Skär ett snitt i filéerna och fyll med dem med fetaost (spara lite ost till topping, se bild)
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan