Mat

Mat

  • 9 Recept
Förrätter!

Förrätter!

Ja här kommer mina tips på goda förrätter som alla klarar av att göra och som går att förbereda innan
Lussebullar

Lussebullar

Ingredienser Portioner. 30 bullar 50 g jäst 175 g smör eller margarin 2 påsar saffran à 1/2 g 2 dl socker 5 dl mjölk 1/2 tsk salt ca 1 1/2 l vetemjöl (1 1/2 l motsvarar 900 g) Till pensling och garnering ägg russin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Pannacotta med vit choklad och hallonsås

Pannacotta med vit choklad och hallonsås

Hej på er. Melodifestival, god middag och finfin dessert – ungefär så såg gårdagskvällen ut här hemma. Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Cheesecake med mjölkchoklad och tryffel topping.

Cheesecake med mjölkchoklad och tryffel topping.

Mixa kexen i en matberedare eller lägg dem i en påse och kavla över påsen tills du har fina smulor. Hade en liten träff med väninnan och då bjöds det på cheesecake med mjölkchoklad
Fryst cheescake

Fryst cheescake

Krossa 3 digistivekex och fördela ut i en smörad pajform, även på kanterna. Vispa. gulor, socker och vaniljsocker och rör sedan i osten, rör samman till en smet
Cheescake med fläder

Cheescake med fläder

Förra helgen bjöd vi över våra vänner/grannar. Jag verkligen älskar fläder & även cheescake. Så slänge ihop två flugor i en smäll
Västerbottenpaj

Västerbottenpaj

Pajskal. 125 g smör. 3 dl vetemjöl. 1 msk vatten. Fyllning. 150 g Västerbottenost riven. 3 ägg. 2 dl grädde. Svartpeppar