Denna förrätten kommer att serveras på Trollsländevägen detta nyår. Nyttig och fräsch. Jag valde en lättare variant i år då huvudrätten är ganska maffiga
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Hej på er allihop. Hade ni er fin nyårsafton igår. Det hade jag, lugnt och skönt med trevlig sällskap, gott att både äta och dricka och fina fyrverkerier på himlen
Goda filodegssnurror med smak av chilicheese. Hettan från jalapenon, krämigheten från osten och det frasiga från filodegen gör dessa minipajer oemotståndligt goda
1. Stek korvarna ett par minuter i smör i en stekpanna. De behöver bara få lite yta. Låt korvarna svalna. 2. Rulla ut smördegen (eller om du gör egen) och skär till remsor lika långa som korvarna