Så är då årets midsommarhelg och dess festligheter över för denna gången och det är åter igen vardag, så vad kan väl då passa bättre än en lättlagad korvlåda med lite somriga smaker
2 Hetta upp olja i en stekpanna och stek lök, vitlök och korv ca 3 min. 3 Skeda upp potatismoset i en gratängform längs kanterna och lägg korven i mitten. 400 g Änglamark falukorv, i mindre bitar
Fördela purjolök, tomater och dill över korven. 500 g falukorv. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form
Strimla falukorven. Fräs korv och purjo i oljan. 300 g falukorv. 300 g falukorv 1 liten purjolök 2 msk neutral olja 2 tsk curry 2 dl créme fraiche med chili och paprika 1 msk tomatpuré